Accommodatie

Ligging

adres - Oorderseweg 83 bus 6, 2180 Ekeren

De gymhal is gelegen in het Hagelkruispark te Ekeren, vlakbij het dorpscentrum en is hierdoor makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer (afstand station Ekeren = 1.5 km; bushaltes op minder dan 1 km). Het is een lage energiebouw die perfect past in de groene omgeving van het park. Samen met het zwembad De Schinde en de atletiekpiste vormt de nieuwe sporthal een mooie sportcluster in het park. 

 

Indeling en voorzieningen:

De gymhal heeft een totale oppervlakte van 938 m². De gymhal bevat verschillende zones. Er is een vrije zone, uitgerust met spiegels, die polyvalent gebruikt kan worden vb als dansruimte. Deze zone kan afgeschermd worden van de gymhal door middel van geluidswerende gordijnen en vormt een aparte ruimte. Deze zone kan eveneens gebruikt worden voor recreatieve gymnastiek, kleuter- en peutergym, volleybal en andere zaalsporten. Een unieke opstelling voor freerunning is eveneens aanwezig in de zaal.

          

In de gymhal is er een permanente opstelling met een vloer van 14 m x 14 m voor onder andere acrogym. Er zijn 2 maxi trampolines ingebouwd met valkuilputten. Er is een 25m lange tumblingbaan, dubbele mini-trampolines en fasttrack die eindigen op valkuilen.

    

In de groepskleedkamers is er doucheruimte voorzien. 

Voor de bezoekers is er een ontmoetingsruimte die uitgeeft op de zaal en waar iedereen kan genieten van een drankje!

    

Klik hier voor een plattegrond van de volledige gymhal.