Belangrijk - Geen lessen meer mogelijk vanaf 29 oktober, owv de extra maatregelen

Ondanks we gisteren de berichtgeving nauwgezet opvolgden en met het bestuur hard gewerkt hadden om de verstrengde maatregelen uit te werken in de club, waarop we jullie zo snel mogelijk op de hoogte brachten, werd er na publicatie van het ministerieel besluit vandaag nog een extra maatregel toegevoegd – met voor onze club en leden een grote impact. Dit werd ingevoerd om alle maatregelen voor het hele Belgische grondgebied maximaal te stroomlijnen.

Voor de sportsector betekent dit concreet dat alle indoor sportactiviteiten in clubverband voor alle leeftijden, ook voor geboortejaar 2008 of later, niet langer toegelaten zijn.

Ondertussen is de leidraad sport gepubliceerd die alles duidelijker stelt:

https://www.sport.vlaanderen/media/15272/maatregelen-voor-de-sportsector-vanaf-29-oktober.pdf

De nieuwe maatregelen gelden met onmiddellijke ingang, dus ook vandaag is er geen enkele les meer. De communicatie die we gisteren uitstuurden is bijgevolg niet meer geldig.

Zoals we gisteren aangaven, roepen we iedereen op om deze verstrengde maatregelen strikt op te volgen zodat we binnen afzienbare tijd opnieuw allemaal kunnen genieten zoals gewoonlijk van het sporten bij Deugd en Moed. We blijven jullie op de hoogte houden en zullen een aparte communicatie doen omtrent het binnenbrengen van bestellingen voor de lekkernijslag.

Blijf veilig en gezond .. en tot binnenkort!