Belangrijke COVID-19 update - overschakelen naar code oranje vanaf 14 oktober

Zoals jullie wellicht vernomen hebben, zullen we in de sportsector en dus ook bij Deugd en Moed overschakelen naar "code oranje" vanaf woensdag 14 oktober.

De trainingen blijven doorgaan, mits enkele belangrijke aanpassingen. Klik hier om de bijkomende maatregelen na te lezen en hoe we die implementeren in de club. Bekijk deze zeker volledig voor de eerstvolgende les zodat iedereen op de hoogte is om coronaveilig sporten te garanderen voor al onze leden.

De belangrijkste wijziging is dat er door +12-jarigen (vanaf het 1e middelbaar) indoor alleen contactloos gesport kan worden. Om dit praktisch zo vlot mogelijk te laten verlopen, starten sommige groepen een beetje later of eindigen ze vroeger. Deze aanpassingen zijn samengevat in de tabel in het document.

Laten we allen samen deze richtlijnen nauwgezet opvolgen om coronaproof te kunnen blijven sporten binnen Deugd en Moed, maar vooral om de stijgende curves te doen keren. We zouden niet graag terug moeten gaan naar een situatie waar er geen contact of zelfs geen trainingen meer mogelijk zijn.

Blijf volhouden!