Inschrijvingen gymstars-sterrendag - 12 november 2017

Onze gymnasten van de recreatieve turngroepen werken in de lessen rond het Gymstars-programma dat kinderen volgens hun eigen mogelijkheden en wensen wil laten schitteren. Zo’n Gymstars-sterrendag is een laagdrempelig wedstrijdje waarop elke recreatieve gymnast uitgedaagd wordt om de ster van zijn/haar niveau te behalen.

Op de Gymstars-sterrendag strijden de gymnasten van alle Topgymclubs samen om hun ster te veroveren. Uiteraard willen wij ook met een grote delegatie aanwezig zijn. De Gymstars-sterrendag is een ideale gelegenheid om jullie kinderen eens op een andere manier aan het werk te zien. We hopen veel fans te mogen verwelkomen.

Er zijn drie sessies, afhankelijk van de groep waarin uw zoon/dochter turnt, de gymnasten dienen een half uur voor de start van hun sessie aanwezig te zijn. U hoeft niets te betalen om uw zoon/dochter te laten deelnemen, maar wij vragen uiteraard wel dat wie ingeschreven is, ook aanwezig is. Mogen we jullie vragen om het inschrijvingsformulier zo snel mogelijk aan jullie trainers te bezorgen? 12 oktober 2017 sluiten wij de inschrijvingen af. 

Wij hopen dat alle recreatieve groepen van de lagere school met veel deelnemers en hun supporters aanwezig zijn.