Recreatief programma

Recreatief Turnen
Doelpubliek: 1ste leerjaar – 5de middelbaar

Het speelse duikelen, rollen, balanceren en klauteren maakt stilaan plaats voor de echte turnbasisvaardigheden. De recreatieafdeling volgt een eigen turnprogramma "Gymstars" dat gebaseerd is op de aanbevelingen van de gymnastiekfederatie. Het recreatieve turnen bestaat uit verschillende leeftijdsgroepen, elke groep heeft zijn eigen doelstellingen. Het programma recreatief turnen is progressief: hoe ouder je wordt, hoe moeilijker de oefeningen. Alles loopt in elkaar over. Alle turntoestellen en disciplines komen aan bod en de leden worden individueel begeleid. In deze groepen kan je vrij instappen, naargelang je leeftijd.

Met vragen of opmerkingen over de lessen kan u de afdelingsverantwoordelijke Tine Vansteenkiste contacteren via recrea@deugdenmoed.be

      

Clipdance
Doelpubliek: voor jongens en meisjes vanaf het 1ste leerjaar

Er is geen auditie vereist en iedereen kan gewoon instappen.
Bij Clipdance leer je leuke combinaties aan op de meest recente muziekhits. Van moderne dans tot jazz, hiphop en disco, er is voor ieder wat wils. Breng dus zeker je vrienden en vriendinnen mee, zo kan je na de les samen thuis of op de speelplaats verder dansen. Time to show your moves!