Sponsoring

GYMNASTIEK IN STIJGENDE LIJN

Bent u een sportfanaat? En stijgt uw bewondering als u de Belgische gymnastiek-toppers aan het werk ziet op de Olympische Spelen of Wereldkampioenschappen?  Meer dan ooit wint de gymnastieksport aan populariteit. 

Deze trend wordt bevestigd in onze directe omgeving met oa. het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek dat in april 2018 doorging in de Antwerpse Lotto Arena. De gymnastiekfederatie met meer dan 150 000 leden vormt de tweede grootste sportbond in Vlaanderen. Bekende gymnasten zoals de topgymnaste Nina Derwael startten allen ooit in een lokale turnclub. Onze vereniging is één van de vaste waarden in het Belgische gymnastieklandschap.

Onze ledenteller staat momenteel rond de 650 leden - met leeftijden vanaf 20 maanden tot wel 78 jaar- die elke week kunnen genieten van een uitgebreid sportaanbod. Daar zijn we trots op, maar onze club wil meer ...

AMBITIEUS PROJECT MET VEEL "DEUGD EN MOED"

Als bestuur van de club lijken we wel met een “gymhal”-baksteen in de maag geboren. Meer dan 10 jaar is er met veel motivatie gewerkt aan het project om een eigen turnzaal in Ekeren te realiseren. De zaal is in gebruik genomen sinds midden april en officieel ingehuldigd in juni. Tot ver buiten de “Ekerse grenzen” willen we vele gymnasten, freerunners en dansers aanspreken met dit project... en vooral veel sportplezier bezorgen. Dagelijks staat er een enthousiast team vrijwilligers klaar om met veel passie de leden op een zo professioneel mogelijke manier sport aan te bieden en deze gloednieuwe gymhal zal ons helpen dit te blijven verwezenlijken. Als club investeren we zelf mee in dit ambitieuze project en zullen we de zaal uitbaten in concessie.

BIJDRAGEN TOT EEN SUCCESVERHAAL

Doorheen de sponsorbrochure die u hier kan downloaden stellen we de vereniging graag aan u voor en lichten we toe waar we voor staan. We geven een overzicht van mogelijkheden die u heeft om uw (bedrijfs)naam op een positieve manier aan ons verhaal te verbinden. Wij zijn overtuigd dat wij een mooie return kunnen bieden als dank voor uw investering. Als club staan we geen uitdaging uit de weg, noch op organisatorisch gebied als op financieel vlak. We hopen dat u mee wil bijdragen om ons succesverhaal te schrijven.

Bouw samen met ons aan een toekomst voor gymnastiek, dans, freerunning en zoveel meer in Ekeren en omgeving! Bedankt alvast voor uw interesse.

Voor vragen of voorstellen, aarzel niet ons rechstreeks te contacteren - via Eddy Aelbrecht, voorzitter@deugdenmoed.be en we maken graag een afspraak voor verdere bespreking.