Sporten in bubbels van 10 vanaf 1 feb (leden geboren in 2008 en jonger)

Zoals jullie wellicht vernomen hebben, zijn er vanaf maandag 1 februari nieuwe corona-maatregelen van kracht voor buitenschoolse activiteiten. Hierbij wordt er voor kinderen geboren in 2008 en jonger enkel nog gesport in bubbels van 10 en elk kind moet kiezen voor 1 hobby of vrijetijdsactiviteit.

Dit vergt een hele organisatie om deze maatregelen te implementeren in de club, maar we streven ernaar te allen tijde de sportbeleving voor onze leden te maximaliseren. Het is daarom mogelijk dat er wijzigingen in het uurrooster zullen komen of trainingen om de twee weken georganiseerd worden per bubbel van 10 met verdere opsplitsing van de groepen. Dit wordt bekeken per discipline en per groep.

Om dit verder uit te werken, vragen we jullie medewerking om zo spoedig mogelijk de keuze door te geven en te bevestigen of uw kind(eren) kiest voor hun sport bij Deugd en Moed.

Vul het formulier in via volgende link:

twizzit.com/go/DMEbubbels

· 1. Vul een apart formulier in voor elk lid uit uw gezin (geboren in 2008 en jonger)

· 2. Geef hierbij aan of u kiest voor de training bij Deugd en Moed

· 3. Als uw kind in meerdere groepen zit (vb. recreatief turnen en dans), vul dan in op het formulier voor welke groep uw kind kiest. Dit is geldig zolang deze maatregelen van toepassing zijn.

Op basis hiervan gaan we aan de slag met de verdeling van de bubbels en hierover krijgen jullie dan nog een aparte mail met de praktische richtlijnen.

BELANGRIJK: Als dit formulier niet ingevuld werd, kan uw kind niet ingedeeld worden in een bubbel en als gevolg kan het lid dan voorlopig niet deelnemen aan de lessen.

Alle lessen die doorgaan, blijven onder volledig coronaproof omstandigheden verlopen zoals voordien.

Voor onze overige groepen (peutergym + vanaf geboortejaar 2007 en ouder) zijn er voorlopig geen wijzigingen binnen onze club en moedigen we zo veel mogelijk thuis sporten aan. We blijven heel wat online alternatieven aanbieden, waaronder virtuele lessen, gymfed workouts, ….

Tijdens de krokusvakantie wordt de situatie opnieuw geëvalueerd. We blijven jullie op de hoogte houden!