Startschot in de nieuwe gymhal

Tijdens de paasvakantie is er intensief doorgewerkt met vele helpende D&M medewerkers om de gymhal af te werken. Al het nieuwe materiaal werd geplaatst en de toestellen uit de oude zalen werden verhuisd. We zijn volledig klaar om alle leden te verwelkomen vanaf 16 april in de nieuwe gymhal naast het zwembad De Schinde in het Hagelkruispark. Het adres is Oorderseweg 83 bus 6, 2180 Ekeren. 

    

Denk eraan:

* gelieve reglementair te parkeren bij het afzetten en ophalen van uw kind(eren)

* enkel binnensportschoeisel (lichte zolen en niet buiten gedragen) is toegelaten in de gymhal en blootvoets/met turnpantoffels op de turntoestellen

* er zijn verschillende kleedkamers, die per groep aangeduid worden tijdens de eerste week.

* er is een ontmoetingsruimte met zicht op de zaal waar je een drankje kan nuttigen voor of na de les, of tijdens de les van je gymnast/danser of freerunner. Opgelet, de ontmoetingsruimte is operationeel vanaf midden mei, maar tijdens de eerste lesweken is de ruimte wel toegankelijk als u graag een kijkje wil komen nemen. 

* het is enkel toegelaten een flesje water mee te nemen in de zaal als drankje. 

Bij vragen, spreek dan zeker de zaalverantwoordelijke of onze verenigingsmanager Eline Langens aan. 

Op de website kan u de foto's bekijken van de opbouw, verhuis en inrichting van de gymhal. 

We wensen iedereen heel veel sportplezier! En enorm bedankt aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen en vrijwillig is komen meehelpen om de finale fase in dit project te verwezenlijken... top D&M team!