Startschot nieuw seizoen met versoepelde coronamaatregelen

Vanaf morgen, maandag 13 september, geven we het startschot voor een schitterend seizoen bij Deugd en Moed! Alle informatie over de club hebben jullie toegekregen via de onthaalbrochure en deze brochure kan u ook digitaal raadplegen via onze website:

http://www.deugdenmoed.be/content/t-flikflakske-augustus-2021-onthaalbrochure

Tijdens de eerste weken van het seizoen zal er ook een bestuurslid aanwezig zijn bij de start van de lessen om je verder te helpen. Als je vragen hebt, kan je tijdens het seizoen eveneens terecht bij ons secretariaat (openingsuren via onze website/in de gymhal).

Na twee seizoenen die overschaduwd werden door de coronapandemie, kijken we dit nieuwe seizoen positief tegemoet. Hierbij vatten we graag de huidige coronamaatregelen samen, die versoepeld zijn ten opzichte van vorig seizoen.

  1. Er kan terug zonder afstand gesport worden indoor. Er zijn geen beperkingen op het aantal personen per sportgroep. Ons volledig programma zal opstarten zoals voorzien in het uurrooster.  De kleedkamers zullen ook terug geopend zijn. We voorzien voldoende ventilatie in de volledige gymhal (met CO2 meters waar nodig, volgens het protocol).
  2. Er is ontsmettingsalcohol voorzien om handen te ontsmetten bij het binnenkomen van de gymhal/cafetaria.
  3. Het is voor sporters vanaf het middelbaar, ouders, lesgevers, ... nog steeds verplicht een mondmasker te dragen in de gangen, kleedkamers, om naar het toilet te gaan.
  4. Onze trainers zijn niet verplicht om een mondmasker te dragen tijdens de lessen in de gymhal, als ze op veilige afstand zijn van de sporters, maar bij het helpen (zonder afstand) zullen ze hun mondmasker blijven dragen.
  5. De cafetaria zal geopend zijn en de horecaregels volgen. In de cafetaria kan je ook terecht om het club t-shirt aan te kopen dat verplicht is na definitieve inschrijving. Het aantal klanten per tafel is niet beperkt en de afstand van 1.5m geldt niet meer. Bediening aan de toog is mogelijk. Bij verplaatsingen in de cafetaria is het echter nog steeds verplicht mondmasker te dragen.

Ons team van bestuursleden en lesgevers zijn enthousiast om jullie allen te verwelkomen en een fantastisch sportjaar te bezorgen in onze club!