't flikflakske - augustus 2019 - Onthaalbrochure

Welkom (terug) bij onze turn- en dansclub! Exact 60 jaar geleden, zetten we voor ’t eerst de D&M deuren open om er een schitterend turnjaar van te maken. Nu 60 jaar later, met de kaap van de 800 leden overschreden en een volledig uitgeruste gymhal zijn we weer helemaal klaar om erin te vliegen.

Wegens groot succes, bieden we extra groepen aan op zondag. En ook voor recreatief turnen zijn er meer groepen in het aanbod en willen we dit seizoen extra inzetten om het gymstarsprogramma en de lesdoelstellingen verder uit te bouwen. Onder het motto “Het is nooit te laat om bij D&M te starten”, willen we graag in de kijker zetten dat we ook voor volwassenen en senioren een ruim aanbod hebben!

We behouden de traditie om in aanloop naar het nieuwe seizoen jullie deze eerste editie van ons clubblad, de onthaalbrochure, te bezorgen. Ben je een nieuw lid? Dan hopen we dat deze brochure u kan helpen om je wegwijs te maken in onze club. De brochure omvat nuttige informatie over inschrijvingen, het programma, uurrooster, de lidgelden, de kalender enz. 

Het is zeer belangrijk om eerst in te schrijven bij de start van het seizoen. Voor oud-leden (ingeschreven in seizoen 2018-2019) is het eenvoudig (en bij voorkeur) om in enkele stappen online terug in te schrijven. Meer informatie over hoe je dit kan doen, is terug te vinden verder in de brochure.

Link voor online inschrijving: Klik hier

Daarenboven organiseren we op 26 augustus een voorinschrijvingsmoment waarbij je als oud-lid voorrang zal krijgen bij het inschrijven zodat een plaats in de vertrouwde groepen gereserveerd is. Kom zeker langs als je bijvoorbeeld nog niet online ingeschreven geraakte of als je broertjes/zusjes ook wil inschrijven als nieuw lid. Schrijf tijdig opnieuw in, want we willen niemand teleurstellen omwille van volle groepen.

Uiteraard staan er ook dit seizoen weer heel wat leuke D&M activiteiten op het programma. Het Vlaams kampioenschap tumbling en trampoline wordt op 2 en 3 mei door onze club georganiseerd met vele topgymnasten verwacht te Ekeren dat weekend! En we hebben nog een verrassing op 25 januari 2020 in petto ter ere van het 60-jarig bestaan. Noteer alvast deze datum in uw agenda.

Zoals jullie merken, zijn onze batterijen stilaan helemaal terug opgeladen … Hopelijk hebben jullie evenveel zin om weer te komen sporten bij Deugd en Moed … en/of een glaasje te komen drinken tijdens onze D&M Thirsty Fridays. Be there!

De Raad van Bestuur wenst jullie veel sportplezier toe dit jaar!