't flikflakske - augustus 2020 - Onthaalbrochure

Vorig seizoen konden we gelukkig sportief en ... coronaproof afsluiten. Hopelijk blijft iedereen de maatregelen goed volgen deze zomer zodat we vanaf 7 september met veel enthousiasme het 62ste seizoen kunnen starten. Niet alleen breiden we ons aanbod uit met extra groepen “kleutergym plus” en “expertgroep freerunning”, ook onze afdelingsverantwoordelijken zetten zich hard in om het niveau verder op te bouwen in onze recreatieve groepen, met o.a. voor de kleuters het introduceren van het Kidiesprogramma komend seizoen. 

In aanloop naar het nieuwe seizoen kunnen jullie hier de onthaalbrochure vinden met nuttige informatie over inschrijvingen, het programma, uurrooster, de lidgelden, de kalender enz. De brochure krijgen jullie eveneens toegestuurd via de post. Ook op de website is alle informatie terug te vinden.

Het is zeer belangrijk om eerst opnieuw in te schrijven bij de start van het seizoen. Voor oud-leden is het eenvoudig om in enkele stappen online in te schrijven vanaf 1 augustus. Meer informatie over hoe je dit kan doen, is terug te vinden in de brochure. Verder is er ook een voorinschrijvingsmoment op 24 augustus in de cafetaria van de gymhal, voorbehouden voor oud-leden (indien online inschrijven niet mogelijk was). Wees er snel bij, om een plaatsje te krijgen in de groep(en) naar keuze.

De inschrijvingen voor testmomenten staan reeds open via volgende links:

* Testmomenten wedstrijddisciplines: https://tinyurl.com/test0920DME

* Testmoment freerunning expertgroep: https://tinyurl.com/y8s4zmo8

Wil je alvast opwarmen vóór het nieuwe seizoen? We zoeken nog vrijwilligers om in augustus mee te flyeren in Ekeren. Via onderstaande link kan je je hiervoor opgeven: https://tinyurl.com/y48h5gs2

Hopelijk hebben jullie zin om weer te komen sporten bij Deugd en Moed … en/of een glaasje te komen drinken tijdens onze D&M Thirsty Fridays.

Het bestuur en lesgevers wensen jullie veel sportplezier toe en verwelkomen jullie heel graag terug in september. Tot dan!