't flikflakske - augustus 2021 - onthaalbrochure

In aanloop naar het nieuwe seizoen bezorgen we je deze eerste editie van ons clubblad, de onthaalbrochure. De digitale versie kan je hier downloaden. De brochure omvat nuttige informatie over inschrijvingen, het aanbod, het uurrooster, de lidgelden, de kalender enz. Voor wie lid was in seizoen 2020-2021, openen we dit jaar de online inschrijvingen extra vroeg, al vanaf 26 juli. Schrijf tijdig opnieuw in, want we willen niemand teleurstellen omwille van volle groepen. 

Ben je een nieuw lid? Dan hopen we dat deze brochure je kan helpen om je wegwijs te maken in onze club.

Uiteraard zouden we D&M niet zijn, indien we geen nieuwigheden zouden lanceren in een nieuw seizoen.

We breiden het volwassen & senioren aanbod uit met groepen pilates, ook overdag, en bootcamp. Zo proberen we alle D&M mama’s en papa’s, de grootouders, buren, … mee aan ‘t sporten te krijgen. Vaarwel corona-moeheid... het is nooit té laat om bij D&M te starten! Bekijk het volledige uurrooster verder in de onthaalbrochure. En als we je niet warm kunnen maken voor meer sport, ben je misschien wel geïnteresseerd om de handen uit de mouwen te steken en ons te helpen in de cafetaria of bij clubactiviteiten (die we steevast niet willen moeten aflassen dit seizoen!).  

Naar goede gewoonte staan er heel wat leuke D&M activiteiten op het programma met als absoluut hoogtepunt het turn– en dansgala in mei, waarin elk lid kan schitteren in een fantastische show.

Hopelijk hebben jullie zin om (weer) te komen sporten bij Deugd en Moed … en/of een glaasje te komen drinken tijdens onze D&M Thirsty Fridays. In onze cafetaria hebben we sinds het EK voetbal alvast de smaak te pakken om sportevenementen op groot scherm uit te zenden, maar ook voor de quiz, movie night, … of gewoon een “terraske” bij mooi weer kunnen jullie er terecht.

Het bestuur en lesgevers wensen jullie veel sportplezier toe dit seizoen en verwelkomen jullie heel graag terug in september. Tot dan!