't flikflakske mei 2018

Nu het einde van het seizoen nadert en de vakantiekriebels opkomen, blikken we graag terug op een meer dan geslaagd seizoen. In deze editie van ’t flikflakske kunnen jullie verslagjes en foto’s bekijken van verschillende groepen. Ook de wedstrijden zitten erop en onze gymnasten acro, tumbling en trampoline leverden schitterende prestaties. Enkelen van hen kwamen zelfs met een medaille terug naar huis. Het Vlaams kampioenschap tumbling, trampoline en trampoline synchroon georganiseerd door onze club werd ook een groot succes.

Maar de grootste gebeurtenis dit seizoen was ongetwijfeld de verhuis en oplevering van de gloednieuwe gymhal. We beschouwen dit zelfs als één van de belangrijkste mijlpalen in de geschiedenis van onze club! Daarom kan het ook niet anders dan dat we de gloednieuwe gymhal op de cover laten prijken en dat we er in deze editie uitgebreid verslag over uitbrengen.

In augustus zullen jullie de onthaalbrochure in de brievenbus vinden met alle informatie over de inschrijvingen en het nieuwe seizoen. Houd zeker ook de updates op de website in het oog. 

We wensen jullie alvast een prettige zomervakantie toe ... En kijken ernaar uit jullie allen te verwelkomen voor een nieuw seizoen in september.