't Flikflakske november 2018

Van een droomstart gesproken in de nieuwe gymhal, het 60ste seizoen is al fantastisch van start gegaan met wel meer dan 800 leden, een mooie groei in ons ledenaantal. In dit flikflakske blikken we nog even terug op het plechtige openingsfeest van de nieuwe gymhal in juni. 

Ondertussen draaien we helemaal op volle toeren met zelfs enkele nieuwe evenementen dit seizoen, zoals de nieuwe lichting voor onze wedstrijdgymnasten, de ideale voorbereiding op het nakende wedstrijdseizoen. Het sinterklaasfeest werd ook helemaal in een nieuw kleedje gestoken. We brengen er uitgebreid verslag over in dit flikflakske met enkele sfeerbeelden. Voor onze recreagymnasten staat in 2019 weer een gymstars sterrendag op het programma.

Naast het jubileum voor het 60 jarig bestaan van onze vereniging in 2019, zetten we ook de ’dance mix workout’ afdeling in de schijnwerpers, die hun 10de seizoen vieren dit jaar. 

En uiteraard kijken we uit naar het grootse turn– en dansgala waarin alle groepen op 11-12 mei het beste van zichzelf zullen geven in 3 magische shows. Nieuwsgierig wat het thema zal zijn voor deze editie? Noteer deze data alvast in jullie agenda. Meer informatie volgt weldra!

De raad van bestuur & lesgevers wensen jullie alvast prettige feestdagen en een geweldig sportief 2019!