Turn- en dansgala 2019

Op 11 en 12 mei gaat ons tweejaarlijks turn-en dansgala door in sporthal ’t Venneke, Den Geer 21, 2180 Ekeren.

Dit jaar vieren wij ons 60 jarig bestaan. Een extra leuke editie dus met als titel ‘De diamanten duik’

Er zullen dit jaar 3 voorstellingen plaatsvinden. 

  • Zaterdag 11 mei om 18.30u, deuren: 17.45u
  • Zondag 12 mei om 10.30u, deuren: 9.45u
  • Zondag 12 mei om 15u, deuren: 14.15u

Verdeling van de optredens: klik hier

Alle leden die een bepaalde voorstelling optreden zijn die voorstelling een half uur voor de start aanwezig (zat 18u, zon vm 10u, zon nm 14u30), tenzij anders aangegeven door de hoofdtrainer van de lesgroep. De juiste kleedkamers worden aangeduid door de trainer/ster en bestuursleden. Toeschouwers en deelnemers hebben een aparte inkom (beide vooraan, zie signalisatie). 

Tickets:  Nog tickets nodig? We organiseren extra voorverkoopsmomenten na de paasvakantie. Kijk op de aparte pagina voor de uren. Wees er snel bij, voordat de shows uitverkocht zijn. Opgelet want tijdens de repetities worden er geen tickets meer verkocht in voorverkoop.

Het inkombandje dient rond de pols gedragen te worden. 

Medewerkers: We zoeken nog vrijwilligers om een handje te helpen! Heb je zin om mee achter de schermen bij te dragen aan onze shows? Bekijk de aparte pagina 'medewerkers' voor meer informatie. 

Repetities in sporthal 't Venneke:  Iedereen repeteert in de kledij die ook tijdens het gala gedragen wordt. Gelieve de timing te respecteren en ruim op tijd aanwezig te zijn. De lesgevers zullen doorgeven om hoe laat de leden verwacht worden. Het repetitieschema voor elke groep staat op de aparte pagina 'repetitieschema'. 

Aan de inkom van de sporthal zal tijdens de repetities een secretariaat / infostand geopend zijn. Daar kunt u alle inlichtingen krijgen of kan u met al uw vragen terecht. T-shirts zullen er ook verkrijgbaar zijn (gepast te betalen). 

Afsluitend nummer:  Alle leden komen na het gala nog eens op in een gezamenlijk nummer. IEDEREEN dient dus te blijven tot het EINDE! Hiervoor is het noodzakelijk dat het uniform-T-shirt van onze club wordt gedragen. Al de leden die een trainingspak hebben, dragen deze ook. De lesgevers treden aan in trainingspak. 

Duur:   Mogen we vragen om het gala volledig uit te zien. Alle leden hebben graag publiek en het is zeer storend als er tijdens de nummers mensen van hun plaats gaan. Moest het toch nodig zijn om vroeger de zaal te verlaten, dan graag tijdens de wisseling van de nummers.  

Pauze: Tijdens de pauze voorzien wij een cateringstand waar hotdogs en verse broodjes te verkrijgen zijn. In de cafetaria kan u ook een drankje nuttigen.  

Lesvrije week: De week na het turn-en dansgala zullen er geen lessen doorgaan. Iedereen geniet dan van een weekje welverdiende rust. We zien iedereen graag terug vanaf maandag 20 mei.  

Al onze leden nemen deel aan het gala. We hopen op veel toeschouwers en een prachtig schouwspel!