Uniformen

T-shirt

Het club T-shirt is een modieuze witte T-shirt met blauwe mouwen met vooraan het logo van de club. We hebben verschillende modellen voor kinderen, vrouwen en mannen. T-shirts passen kan tijdens de inschrijvingsmomenten. Na overschrijving van het bedrag wordt het T-shirt ontvangen. Het is eveneens mogelijk het T-shirt cash te betalen bij inschrijving en dan wordt het T-shirt meteen meegegeven. In de loop van het jaar een extra T-shirt aanschaffen kan ook. Je vraagt een overschrijving aan de zaalverantwoordelijke die daarop het model en de maat noteert. Na betaling ontvangt men het T-shirt. Volgende maten zijn beschikbaar: >

Kinderen: 3/4  5/6 7/8  9/11 12/14
Vrouwen: XS S M L XL
Heren:   S M L XL
Unisex:     M L XL XXL

Let op: iedereen is verplicht dit T-shirt tijdens de lessen te dragen!!! Dit werd opgenomen in ons huishoudelijk reglement. Indien je lid wordt van de vereniging, impliceert dat de aankoop van ons uniform T-shirt.

Prijs bij aankoop:    euro 12 / euro 15 voor kind / volwassene

 

Dames T-shirt Heren T-shirt
Dames
Heren
Kinder T-shirt Unisex
Kinderen
Unisex

Training

Model: Jako, Teamline.
Beschikbare maten

model maat Prijs
KIDS 116 - 164 70€ (vest 45€, broek 25€)
DAMES 34 - 44 80€ (vest 50€, broek 30€)
HEREN S - 4XL 80€ (vest 50€, broek 30€)

Men is niet verplicht om de broek en de vest van dezelfde maat te nemen.
Een trainingspak dient aangekocht te worden door de leden van de wedstijdgroepen die deelnemen aan wedstrijden (ook recreatieve wedstrijden).

Maillot

Maillots dienen steeds op maat gemaakt te worden.
Het turnpak is verplicht voor alle leden van de gespecialiseerde wedstrijdgroepen.
Prijzen kunnen schommelen naargelang de maat en het aantal bestellingen.
Richtprijzen zijn:

Meisjesturnpak: 50 €
Jongensturnpak:     50 €
Shortje voor jongens :    20 €

Contant te betalen bij bestelling.
Indien u een maillot wenst, kan u contact opnemen met bestuurslid Véronique De Cock op het nummer 0485/57.83.13 of emailadres: uniformen@deugdenmoed.be.

Pasmomenten en bestellingen voor trainingspakken en maillots

- Vrijdag 29 september 2017 19.30u-20.30u

- Zaterdag 30 september 2017 11.00u-13.00u

Deze pasmomenten gaan door in zaal Moretus, campus Lambertus in Frans Lenaertsstraat.

 

Deugd en Moed sporttassen
Je kan deze bestellen of meer info verkrijgen door een mail te sturen naar uniformen@deugdenmoed.be. De richtprijs voor de sporttassen is €25. 

Tweedehandsuniformen Is de maillot of trainer te klein geworden maar nog in goede staat? Geen nood, je kan deze misschien doorverkopen aan iemand anders bij Deugd en Moed die nood heeft aan kledij. Je kan dit op 2 manieren doen:

1. Zelf overleggen met de mensen die je tweedehandskledij overnemen

2. Een mail sturen naar Uniformen@deugdenmoed.be met  Naam verkoper  Contactgegevens verkoper  Type kledij te koop (maillot, trainer)  Maat kledij te koop  Gewenste verkoopprijs

Als je kiest voor de 2de keuze, zullen de kledijverantwoordelijken (Véronique De Cock en Bart Asnot) jullie gegevens verspreiden en mogelijke kopers met jullie in contact brengen.